Videotjänster

Vi producerar TV-program och innehåll för bland annat web-sidor. För TV:n har vi gjort dokumentärer, serier och nyhetsinslag. För företag har vi producerat reklamer, interna informationsfilmer och manualer. -Vi är rappa, flexibla och gör ett högklassigt arbete till ett konkurenskraftigt pris.

Tilläggstjänster

Vårt specialområde är undervattensfilmning och -fotografering. Vi erbjuder även skolningar i videofilmning och editering samt i uppträdande framför kameran.
Murarna på Gustavsvärn och dess omgivande skär blev bekanta under inspelningarna av Vrakfeber.
Stig Jansson kan skärgården som sina egna fickor. I dokumentationen "En dagandes sanning" beskriver han livet på öarna förr och nu.
Ett av många vrak som synades i Vrakfeber.
Erik Saanila i sin favoritsyssla.

Fototjänster

Fester, föreläsningar, personaldagar, tillställningar eller varför inte personporträtt? Vi har fotografer till alla slag av situationer och tillställningar där ni är i behov av en fotograf.

Uthyrning av UV-utrustning

Vår undervattenutrustning kan hyras. Vi har tillgång till både video- och fotoutrustning för undervattenbruk. Vid behov kan även en undervattensfototograf/videofilmare anlitas via våra tjänster.
Starndklippor på Jurmo
I djupen står tiden still.
Café Hallonbladets delikatesser.
Både sött och salt, helt efter egen smak.
Och ögongodis med!
Hallonbladet hittar du i pittoreska Pargas

Videoskolning

Vi har över 20 års erfarenhet av video- och editeringsskolning. Vi erbjuder dessa tjänster bl.a. till företag och organisationer som på så sätt kan skola sin personal till att producera bättre material för exempelvis den interna verksamheten.

Uppträdande

Att stå framför kameran är för många en utmaning förknippad med en stor dos nervositet och ängslan. Vi ger goda råd och erbjuder övningar i hur man agerar trovärdigt och proffsigt framför kameran.

Uthyrning av undervattenutrustning

Vi hyr ut vår undervatten filmutrustning. Kameran är en Sony Z7 HDV och housingen är designad explicit för denna kamera så att alla funktioner går att använda under ytan. Till detta paket hör även en omfattande ljusutrustning.

Vid behov får man även dykande fotografer och ljusmän via oss till sitt förfogande.

Tilläggstjänster

Vi hyr även ut en robust och sjöduglig motorbåt, Sea Boy 630R, för foto och videoproduktioner. Båten är registrerad för 8 personer.
Vid behov får man även undervattenfotografer och övrig personal för undervattenfilmning via oss.
Sea Boy 630R, den här gången i Vasa skärgård

Var hittar du oss?

Vi är för tillfället stationerade i Norra Karelen, i Kides men vi utför naturligtvis uppdrag i hela landet.

Postadressen är Kotamäentie2, 82430 Puhos.

E-post: janne@patka.fi